Om kwaliteit te garanderen en iedereen een goede service te kunnen bieden hebben we enkele salonregels moeten opstellen :

 

1. Op tijd komen is een must , dit wil niet zeggen dat je soms niet moet wachten maar zo kunnen we zeker op tijd beginnen en hebben we alle tijd om aan je wensen te voldoen (nailart...) Als je te laat komt op je afspraak kunnen we helaas geen tijd meer maken voor extra's , 15 min te laat is dan ook gelijk aan een nieuwe afspraak.

2. Eens we aan de nagels begonnen zijn is het niet meer mogelijk om iets uit je jas , handtas , zakken , ... te nemen. Dit omdat de nagels ontvet en geprepareerd zijn voor de behandeling en we anders geen kwaliteit meer kunnen garanderen. (pluisjes ed...)

3. Eten , roken , telefoneren , ... dit mag allemaal vóór en na je behandeling :-) je tasje koffie staat uiteraard hier bij ons voor je klaar !

4. Kan je om de 1 of andere reden niet aanwezig zijn op je afspraak , graag 24u op voorhand (indien mogelijk) een seintje of zelf te annuleren via de online agenda. Ben je ziek of is er iets ernstig dan mag je uiteraard even telefonisch verwittigen.

5. Graag voor elke behandeling een afspraak maken. Ook voor de hele korte behandelingen. Soms staat de agenda zo vol op elkaar dat er geen tijd meer mogelijk is om 5 min. extra te voorzien.

6. Ik werk graag alles tot in de puntjes af en dat kan soms tijd vragen (soms langer dan voorzien)  , voorzie voor elke afspraak tijd genoeg zodat ik geen race tegen de tijd moet doen en zo mijn werk niet kan afmaken naar behoren. 

7. Verschijn je niet of te laat op je afspraak of annuleer je kort vóór je afspraak (omdat het mooi weer is) ... :-) dan zijn we genoodzaakt om 50% van de afgesproken behandeling aan te rekenen. Komt dit meerdere malen voor dan zullen we helaas een aanbetaling moeten vragen alvorens een nieuwe afspraak te kunnen inplannen.

8. Ben je graag verzekerd van je afspraken , plan deze dan zeker tijdig in . Er worden geen uitzonderingen meer gemaakt op de openingsuren .