Altijd al veilig en egaal bruin willen worden zonder onder de zonnebank te hoeven? 
Spraytanning is een compleet veilige manier om een mooie, bruine teint te krijgen. Er wordt een verzorgende en bruinende tanning lotion over de huid verneveld, die na een aantal uur voor een prachtig resultaat zorgt.
Wanneer u te lang in de zon ligt of onder de zonnebank gaat heeft u kans op vroegtijdige huidveroudering, pigmentverkleuringen, uitdroging of zelfs huidkanker. 
Behalve dat spraytanning volkomen veilig is zijn er nog vele andere voordelen:
Spraytanning zorgt voor een gelijkmatige bruining ;
Spraytanning droogt snel, vlekt niet en geeft geen oranje kleur;
Geen blootstelling aan UV-straling;
De tanninglotions zijn beschermend / voedend voor de huid en hebben een heerlijke geur;
Spraytanning geeft een natuurlijke, bruine teint het hele jaar door die 5 tot 7 dagen behouden blijft.

Tarieven :

 

Spraytanning full body                                                      € 30

Spraytanning binnen 7 dagen                                          € 20

Spraytanning 5 beurten                                                     € 120

Spraytanning 10 beurten                                                   € 250

 

Spraytanning gelaat en decollete                                   € 15

Spraytanning onderlichaam of bovenlichaam             € 20

Voorafgaand aan de behandeling
Om een mooie egale kleur te verkrijgen en deze zo lang mogelijk te behouden is het belangrijk de volgende stappen op te volgen.
Ontharen lichaam:
Harsen gemiddeld 4 dagen voorafgaand aan de spraytan. Op die manier heeft uw huid voldoende tijd om te herstellen. Als u voorkeur geeft aan scheren kunt u dit 1 dag voor de behandeling doen.
Scrubben gehele lichaam:
Op milde wijze 3 dagen voordat u de spraytan behandeling ondergaat. Op die manier worden dode huidcellen verwijderd, waardoor u een egale kleur zult verkrijgen. Ruwe plekken op het lichaam, zoals ellebogen, knieën, handen en voeten mag u iets steviger scrubben.
Gebruik bij voorkeur gedurende 2 dagen geen bodylotions of oliën om uw lichaam mee in te smeren.

 

Op de dag van de spraytan behandeling is het aan te raden om rekening te houden met de volgende handelingen: 
Gebruik op de dag van de spraytan behandeling geen vloeibare make-up, dagcrème, bodylotion, deodorant of parfum.
Neem donkere, losse kleding en loszittende schoenen of slippers mee die u na de behandeling aan kunt doen omdat de bronslaag afgeeft tot deze is afgespoeld.
Indien u niet naakt gesprayd wilt worden adviseren wij u om tijdens de behandeling donker ondergoed/ donkere bikini te dragen.

 

Na de behandeling
Nadat u de spraytan behandeling heeft ondergaan kunt u er zelf voor zorgen dat uw bruine teint zo lang mogelijk behouden blijft.
De tanninglotion heeft tijd nodig om op de huid in te werken. Laat de lotion daarom zo lang mogelijk in trekken na de behandeling. Wacht het liefst 6 uur (minimaal 3 uur) na de spraytan met het nemen van een douche.
Vermijd transpiratie tot na de eerste douchebeurt.
Gebruik tijdens het douchen dagelijks een hydraterende douchegel of olie (geen Dove en/of Nivea) en smeer de huid daarna in met een voedende bodylotion om de kleur zo lang mogelijk te behouden. U kunt speciale lotions bij ons aanschaffen die uw kleur helpen te behouden.
Wij adviseren om sauna’s en lang baden te vermijden. Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid, waardoor u uw bruine kleurtje sneller zult verliezen.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor:
Strepen die voortkomen uit zeer droge huid.
Verkleuringen die het gevolg zijn van niet of onvoldoende scrubben van het lichaam.

 

Veelgestelde vragen : 

 

Wat zit er in de Spraytan waardoor we bruin worden?
In eerste instantie word u bruin van de bronzer, die in elke vloeistof verwerkt zit. De werkzame stof is echter DHA. U zult de volgende dag pas het uiteindelijke effect zien. DHA heeft 24 uur nodig om volledig te ontwikkelen en dit zorgt dan ook voor het langdurige effect. De kleur die u direct hebt na de behandeling, geeft wel een heel goed idee over hoe diep de uiteindelijke teint eruit gaat zien.

 

Hoe lang blijft mijn kleur mooi na een spraytan?
De bruine kleur kunt u ongeveer 5 tot 7 dagen behouden, wanneer u deze goed verzorgt. Dit kunt u doen door het gebruiken van een vochtinbrengende crème en gebruik tijdens het douchen milde zeep of douchegel. Let er ook op dat u met uw handdoek dept en er niet te fanatiek mee over de huid ‘ragt’.

 

Kan ik na het gebruik van spray tanning in de zon?
Ja, u kunt gewoon de zon in. Let erop dat u niet beschermd bent tegen de schadelijke invloeden van de zon, dus gebruik een beschermende factor. Bronzer en DHA beschermen u op geen enkele wijze tegen de zon, ook al doet het kleurtje anders vermoeden!

Kan ik zwemmen en naar de sauna?
Door te zwemmen en naar de sauna te gaan, kan de verkregen teint wat sneller vervagen. Sporten kunt u direct na de behandeling beter ook een achttal uren uitstellen, vanwege het transpireren.

 

Waarom word ik bruiner van spray tanning, dan van zelfbruinende producten?
De concentratie DHA (de werkzame stof) in zelfbruinende producten die u vindt bij de drogisterij ligt rond de 3 tot 5%. Dat percentage is bij de spray tanning vloeistoffen veel hoger, namelijk 8% tot 16%.