Microneedling

 

Een behandeling met microneedling is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken. 

De dermapen maakt door middel van kleine naaldjes onzichtbare openingetjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg "geopend" om geactiveerd te worden om collageen en elastine aan te maken wat een steviger en gladdere huid oplevert.

In combinatie met onze microneedling gebruiken we de krachtige serums van Utsukusy die dankzij deze techniek in de huid opgenomen kunnen worden. Het effect van de behandeling wordt op deze manier vergroot, het verjongingseffect wordt versterkt.

‚Äč

Toepassingen microneedling: collageen activeren - doffe huid - acne littekens en andere littekens - verzwakking - pigmentvlekken - opvullen rimpels - inbrengen hyaluron - lippen volume geven - lijnen op de bovenlip - verzwakking oogcontouren - hydrateren - BB glow 24 uurs make-up effect - striemen - huid verstrakking en verjonging - fijne lijntjes en rimpels - grove poriën - nieuw haar op kale plekken.

 

 

Je kan ook kiezen om iets gerichter te gaan werken op volgende zones 

Oogcontouren

Voor het eerst in de cosmetica-industrie vertoont een actief bestanddeel
een liftende werking op hangende bovenste oogleden. 
Naast het liften van het bovenste ooglid, vermindert het product
kraaienpootjes en vermindert het kringen en wallen onder de ogen, met
zichtbare effecten.

Indicaties : 
- Behandeling van de oogcontour
- Hangende oogleden
- Wallen en kringen onder de ogen
- Rimpels