MEDISCHE PEELINGS

 

​Medische peelings zijn uitermate geschikt bij huiveroudering , pigmentproblemen , grove porieën , zonneschade , acné , ... .

Door de inzet van peelings wordt de huidstructuur fijner en verminderen/verzachten je littekens , rimpeltjes en pigmentvlekjes.

Bovendien wordt je huidskleur ook nog eens frisser en stralender.

 

De peelings van UTSUKUSY hebben verschillende dieptewerkingen. Welke we precies gebruiken hangt af van jouw huidtype en huidconditie.

 

 

 

Een medische peeling is een ideale behandeling voor een problematische huid. Niet alleen verzacht en verfrist de huid met een peelingbehandeling, maar ook verbetert het de kleur.

Een zuur peeling behandeling verfrist de huid, verwijdert dode huid, hydrateert de huid en draagt bij aan het verbeteren van de kleur en de algemene toestand van de huid. 

Tijdens de procedure wordt de dode huid grondig verwijderd.

Dankzij dit worden diepere lagen van de huid gestimuleerd, wat niet alleen vernieuwing ondersteunt, maar ook een positieve invloed heeft op de productie van collageen en elastine.

Daarom wordt een zuur peeling aanbevolen voor iedereen die zijn huid wil opfrissen, evenals om vorming van rimpels en het verouderingsproces vertragen.

Na afloop van de zuur peeling zijn de huidprocessen genormaliseerd - de huid is niet vettig, het glanst niet, het is glad en verzacht, de poriën zijn verminderd en de littekens en rimpels zijn oppervlakkiger.

Wanneer zuur peeling wordt afgeraden 

  • Wanneer je zwanger bent;

  • Wanneer je last hebt van psoriasis;

  • Wanneer je last hebt van herpes;

​Onze behandeling van een zuurpeeling sluiten we steeds af met de celluma lichttherapie om de resultaten nog extra te versterken en het genezingsproces te stimuleren. 

Reeds vanaf de eerste behandeling zijn er zichtbare resultaten ! 

Om langdurige resultaten te bekomen raden wij een kuur van 5 behandelingen aan met een interval van 2 weken ,  afhankelijk van de huidproblematiek.

Medical peel + celluma                               € 90

Medical peel + celluma kuur van 5           € 395