Mesotherapy + celluma (20min.)

Een behandeling met microneedling is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken

De dermapen maakt door middel van kleine naaldjes onzichtbare openingetjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg "geopend" om geactiveerd te worden om collageen en elastine aan te maken wat een steviger en gladdere huid oplevert. 

In combinatie met onze microneedling gebruiken we de krachtige serums van Utsukusy die dankzij deze techniek in de huid opgenomen kunnen worden. Het effect van de behandeling wordt op deze manier vergroot, het verjongingseffect wordt versterkt.

Toepassingen microneedling: collageen activeren - doffe huid - acne littekens en andere littekens - verzwakking - pigmentvlekken - opvullen rimpels - inbrengen hyaluron - lippen volume geven - lijnen op de bovenlip - verzwakking oogcontouren - hydrateren - BB glow 24 uurs make-up effect - striemen - huid verstrakking en verjonging - fijne lijntjes en rimpels - grove poriën - nieuw haar op kale plekken.

 

ONZE SERUMS

Hyaluron 

Op basis van 3.5% hyaluronzuur zorgt dit serum ervoor dat de huid zijn vochtbalans langer in stand kan houden en voorziet de huid van een langdurige hydratatie. Een rimpel-vullend effect treedt op, ook bij diepere lijnen.

Cross-linked hyaluron

Om oppervlakkige tot diepe rimpels glad te maken en de lippen volume te geven (24,8% meer volume)

Vitamine 
Vitamines oefenen een onmisbare functie uit die huidreparatie processen stimuleert en een sterke anti-oxidantwerking heeft.

Verstevigend
Op basis van appel en argan stamcellen geeft dit serum stevigheid terug aan de weefsels die onderhevig zijn aan huidveroudering.

Depigmentatie 
Dit serum is ontworpen om huidproblemen met hyperpigmentatie te verminderen. De huidteint wordt egaler en dit serum verhoogt de helderheid van de huid.

AGE Killing—Botox effect (is geen botox)
Dit innovatieve “Botox-Like” vermindert de spiercontractie waardoor fijne lijntjes en rimpelvorming wordt tegen gegaan.

Collageen
Deze cocktail heeft een sterk verstevigende werking en is ontworpen om de stevigheid van de huid te herstellen. De productie van natuurlijk collageen door de fibroblasten wordt bevorderd.

Koragen

Verstevigende en collageen stimulerende serum. Verstevigd de gezichtscontouren. Verbeterd de huidstructuur. 

GEZICHT + HALS (optie decollete)

Bij de behandeling van het gelaat maken we gebruik van verschillende cocktails die specifiek werken op :

* diepe rimpels (frons , neusplooi, voorhoofd)

* pigmentatiestoornissen 

* versteviging van de gelaatscontouren 

* fijne rimpels en droogte 

* grote poriën 

* ... 

Ook bij deze behandeling : na 1 behandeling heeft u al snel mooie resultaten , na een kuur van 3 of 5 behoud u deze resultaten langdurig .

1 behandeling                          € 125

Kuur van 3                                € 350

Kuur van 5                                € 575

Optie decollete                   + € 35