Permanente make up is een techniek die ontworpen is om je dagelijkse make up aan te vullen . We gebruiken hierbij inkt die door de huid af te breken is en die kleurvast is. Dit houd in dat de inkt met de jaren vervaagt ,waardoor de kleur terug op te frissen dient te worden indien je dit wenst.

 

Je hebt bij ons de keuze uit volgende technieken :

 

Powderbrows :

Bij powderbrows kan je van zeer natuurlijke tot zeer afgelijnde wenkbrauwen gaan . De kleuren worden aangepast aan de wensen van de klant. We werken hier met een pixel techniek waardoor we een poederachtig effect kunnen verkrijgen. Indien nodig kan dit in combinatie met hairstrokes om een nog natuurlijker effect te creëren .

Oude permanente make up coveren of een kleurcorrectie , de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Lippigmentatie : 

Bij lipblush zonder contouring krijgen je lippen een natuurlijke blush kleur om een lipgloss effect te verkrijgen. Kies je voor lipblush met contouring dan worden de lipranden strakker aangezet in dezelfde kleur als je natuurlijke lippen om deze mooi afgelijnder te krijgen. We kunnen met deze techniek de lippen optisch vergroten om ze vervolgens in een zachte gloss kleur naar keuze te zetten.