Onze cosmeceutische peelings zijn ideaal om je huid instant te doen stralen voor bv. een avondje uit of een speciale gelegenheid. Doe je deze peelings in kuurvorm , dan krijgt je huid een glow om jaloers op te worden ! Deze peelings zijn voornamelijk geschikt voor de winter , maar kunnen mits een goede zonnebescherming ook in de zomer toegepast worden .

Cosmetische peelings zorgen ervoor dat de buitenste huidlagen verfijnen waardoor er een mooie , schonere huid tevoorschijn komt. Ze zijn echter niet geschikt voor mensen met open wondjes , eczeem of zwangerschap. 

Heb je last van milde acnelittekens , pigmentvlekjes , kraaienpootjes , dikke huid na de zomer , grauwe huid , ... dan kunnen deze peelings een oplossing bieden. Ze zorgen er eveneens voor dat je dagelijkse producten zoals serum en dagcreme veel beter worden opgenomen omdat ze de dode huidschilfers verwijderen en zo de huid toegankelijker maakt. Ook voor de gevoelige huidjes is er intussen een cosmeceutische peeling op de markt gebracht.

Al onze cosmeceutische peels zijn toe te voegen aan de intensieve verzorgingen om deze te versterken in opname van de huid. 

Onze cosmeceutische peelings op een rij van mild naar sterk :

 

AC pro peel : milde peeling voor de gevoelige huidjes

 

Glysalac pro peel : intensieve peel