GOEDE AFSPRAKEN MAKEN GOEDE RESULTATEN EN TEVREDEN KLANTEN

OPGELET, wij hanteren een strikte no show policy: Indien je je gemaakte afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan min 48u op voorhand te annuleren. Dit kan 24u/24u online & tot 48u voorafgaande op de afspraak. Zo kunnen wij een andere persoon gelukkig maken met deze plek. Indien dit niet tijdig gebeurd,  zijn wij genoodzaakt een gedeelte van de afspraak in rekening te brengen bij de volgende komst of via facturatie.

 

Graag ontvangen wij u max. 5 minuten voor het afgesproken tijdstip . Als u te vroeg aanwezig bent kan het zijn dat u tijdens een ontspanningsmassage binnen komt en zo de ME time van een andere klant onderbreekt. 

Komt u te laat op u gemaakte afspraak dan zullen we u behandeling moeten inkorten om zo de volgende klanten niet op te houden.

Bent u 10 minuten later dan voorzien , dan kan uw behandeling niet doorgaan en zijn wij genoodzaakt een gedeelte van de afspraak in rekening te brengen bij de volgende komst of via facturatie.

 

Aangezien wij geen groot salon hebben , werken wij steeds 1 op 1 en zorgen wij er graag voor dat de klanten helemaal ontspannen zijn . 

Daarom vragen we om alleen te komen en geen partners of kinderen mee te brengen. We zien deze zelf ook doodgraag , maar we weten uit ervaring dat ze vaak de rustmomenten onderbreken en dat ze met de nodige aandacht gaan lopen. Ook staat er voor heel veel geld aan producten in ons salon en zouden we deze niet graag zien vallen .

 

Tijdens de behandeling van nagels vragen wij u om uw handen steeds in de lampjes te laten zitten , ook al zijn deze uit.

Kledingstukken , handtas , gsm , rondvliegend stof , ... 

Vanaf stap 1 moeten u nagels ontvet en schoon blijven , al deze hindernissen kunnen ervoor zorgen dat er vanalles achterblijft in de gel en zo de houdbaarheid ervan inkort.

 

Tijdens het plaatsen van wimperextensions vragen we u graag om te genieten van het ontspanningsmoment en eventueel een dutje te doen.

Als u praat, bewegen de oogleden automatisch mee en dat maakt het heel erg moeilijk om een mooie set af te leveren.

Kom ook steeds met goed gereinigde oogleden , zo hebben we alle tijd om te besteden aan het plaatsen van de wimpers.